Pankūkas vienmēr bijušas klasisks brokastu variants, turklāt var gatavot kā saldās, tā arī sāļās pankūkas!
Ļoti daudzi dod priekšroku siera pankūkām, kuru pagatavošanas veidi mēdz būt ļoti dažādi. Šoreiz vēlamies tevi iepazīstināt ar kādu patiesi vienkāršu siera pankūku recepti. Viegli un ātri pagatavojamas, bezgala gardas un aromātiskas, var ēst gan ar pildījumu, gan bez, turklāt ļoti labi garšos ne tikai brokastīs! Ir vērts pamēģināt!
Lasi vēl: Pankūku pīrāgs ar biezpienu; bezgala gards un pavisam vienkārši pagatavojams!
SASTĀVDAĻAS:
- 300 ml ūdens;
- 200 g kviešu milti;
- 150 g cietais siers;
- 50 ml saulespuķu eļļa;
- 2 olas;
- 1 tējk. sāls;
- 1 tējk. cukurs;
- 1 tējk. cepamais pulveris;
- 1 ķiploka daiviņa;
- 1 zaļumu buntīte.
PAGATAVOŠANA.
Bļodā samaisa olas, sāli un cukuru. Sakuļ visu līdz viendabīgai masai. Pielej ūdeni.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus un cepamo pulveri. Pakāpeniski pievieno olu masai, visu sakuļ.
Pievieno augu eļļu.
Sarīvē sieru un sagriež zaļumus. Izspiež ķiploku.
Šīs sastāvdaļas pievieno mīklai. Visu rūpīgi samaisa
Ierastajā veidā cep pankūkas.
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Recepte. Burkānu pankūkas; ātri un bezgala vienkārši!